نمایشگر 55 اینچی boe
اخبار لوازم خانگی

نمایشگر 55 اینچی BOE روانه بازار می شود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، نمایشگر 55 اینچی BOE با کیفیت تصویر فوق العاده و کوانتوم دات (Quantum Dot) روانه ...

زهرا سیاحی | 3 سال قبل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، نمایشگر 55 اینچی BOE با کیفیت تصویر فوق العاده و کوانتوم دات (Quantum Dot) روانه بازار می شود. کمپانی BOE سازنده نمایشگر چینی، با رونمایی از نمایشگر 55 اینچی خود، کوانتوم دات و کیفیت تصویر 4K به یک نقطه عطف دیگر در فناوری ال سی دی (LCD) دست یافته است.

نمایشگر 55 اینچی BOE با کیفیت تصویر بالا عرضه می شود

شرکت سازنده نمایشگر چینی BOE اخیرا با عرضه نمایشگر 55 اینچی خود که از کیفیت تصویر 4K بهره می برد به یک موفق دیگر در تولید نمایشگر با فناوری ال سی دی رسیده است. به طور رسمی، این یک پیشرفت عمده دیگر در زمینه نقاط کوانتومی الکترولومینسان برای کمپانی BOE خواهد بود.

طبق گزارش های منتشر شده، صفحه نمایش 55 اینچی با کیفیت تصویر 4K AMQLED که توسط کمپانی چینی BOE به بازار عرضه شده است و این بار از فناوری نقطه کوانتومی الکترولومینسنت استفاده می کند و دارای وضوح تصویر 3840 × 2160 پیکسل، گستره رنگی تا 119 درصد NTSC و نسبت کنتراست 1000000: 1 که در زمینه نمایشگرهای بزرگ ارائه شده است.

تلویزیون های کوانتوم دات نوع جدیدی از تلویزیون LCD با نور پس زمینه LED هستند. تصویر این تلویزیون ها دقیقا مانند صفحه LCD ساخته شده، اما فناوری نقطه کوانتومی باعث افزایش رنگ می شود.

کشورهای تولید کننده پنل تلویزیون در سراسر جهان در حال فعالیت هستند و پنل های تلویزیون از فناوری های به روز دنیا بهره می برند. برندهای شناخته شده ای هستند که به تولید تلویزیون می پردازند اما برخی از آن ها در تولید بعضی از فناوری ها در صدر هستند. بر اساس گزارش های منتشر شده، کمپانی چینی BOE به عنوان تولید کننده پنل های بزرگ LCD شناخته شده است.

تولید کننده پنل های بزرگ LCD را بشناسید!

پنل های بزرگ LCD توسط شرکت BOE تولید می شوند و این کمپانی رکورد تولید پنل های ال سی دی در سایز بزرگ را نسبت به رقبای خود شکسته است و رهبری این دسته از پنل های نمایشگرهای تلویزیون و مانیتورها را بر عهده گرفته است.

یکی از شرکت‌ های که در فناوری تولید صفحه نمایش ها پیشرفت بسیاری داشته، کمپانی چینی BOE است. این شرکت بخش عمده ای از تمرکز خود را بر روی ارائه نوآوری در زمینه تولید صفحه نمایش نیمه هادی مانند TFT-LCD و امولد (AMOLED) گذاشته تا محصولات و سرویس‌ های نمایشی با کیفیتی را در اختیار کاربران، مصرف کنندگان و کاربران قرار دهد.

ظرفیت تولید کارخانه کمپانی یاد شده 12.71 میلیون متر مربع برای صفحه نمایش های ال سی دی در سال بوده که بالاتر از ظرفیت کارخانه نمایشگرهای سامسونگ در چین است. ظرفیت کارخانه صفحه نمایش های سامسونگ در چین 8.58 میلیون متر مربع بوده و کمتر از تولید کارخانه کمپانی BOE است.

ادعا می شود که این دو شرکت چینی، تنها دو شرکت از شش کمپانی تأمین کننده برتر صفحه نمایش ال سی دی در سراسر جهان هستند و از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد رشد درآمد آن ها بوده ایم.

تولید پنل های ال سی دی یکی از مهم ترین نقاط قوت کمپانی چینی BOE است. فناوری انحصاری این شرکت با نام Advanced Super Dimension Switch یا به اختصار ADSDS، در زمینه تولید پنل های ال سی دی، حرف‌ های زیادی برای گفتن دارد. این فناوری دارای مزایای برجسته ‌ای بوده که از جمله آن ‌ها می ‌توان به وضوح فوق العاده بالای تصویر، حاشیه ‌های بسیار باریک، نسبت کنتراست بالا، ضخامت فوق العاده کم، سیستم لمسی یکپارچه، بهره ‌وری بالای انرژی و سازگاری با محیط زیست، اشاره کرد که البته تنها محدود به پنل های ال سی دی است.

حالا که حرف از پنل های ال سی دی است باید بگوییم که کمپانی سامسونگ کارخانه پنل LCD خود را به شرکت تی سی ال فروخته است.

بازار فروش پنل های LCD در سال های اخیر به دلیل ظهور فناوری های پیشرفته همانند گذشته برای سامسونگ سود نداشت. علاوه بر این طبق گزارش های به دست آمده سامسونگ قصد دارد از صنعت تولید پنل و تلویزیون LCD خارج شود و روی تولید پنل کوانتوم دات و OLED تمرکز بیشتری داشته باشد.

بر اساس این گزارش ها، سامسونگ تا پایان سال 2020 تولید پنل های LCD خود را به طور کامل رها می کند و به همین دلیل Samsung Display دست به فروش کارخانه پنل LCD سامسونگ خود در شهر شوژو چین زد. البته فروش این کارخانه سندی است تا بتوان خبر پایان تولید پنل LCD سامسونگ را اثبات کرد.

بیشتر بخوانید:

کمپانی BOE تولیدکننده پنل های بزرگ LCD شد

خریدار این کارخانه یک شرکت چینی به نام CSOT بوده که یکی از زیر مجموعه های برند تی سی ال در شهر شوژو به شمار می آید، همچنین جایگاه دومین تولید کننده پنل LCD در چین را دارد. با فروش کارخانه پنل LCD سامسونگ به CSOT، این شرکت صاحب 60 درصد از سهام  کارخانه سامسونگ شد، این در حالی است که در گذشته تنها بخش کمی از این کارخانه به CSOT تعلق داشت.

بر اساس گزارش برخی از منابع، فروش کارخانه پنل LCD  سامسونگ در قبال دریافت 1.8 میلیارد دلار از طرف TCL بوده است. همانطور که گفته شد به لطف این قرار داد، CSOT مالک 60 درصد از سهم این کارخانه است در صورتی که 10 درصد از این سهم به طور مستقیم به TCL اختصاص داده شده  و 30 درصد باقی مانده متعلق به مقامات رسمی شهر شوژو است.

یکی از خبرگزاری های معتبر کره ای بعد از امضاء قرارداد بین TCL و سامسونگ اعلام کرد که CSOT قصد دارد در کارخانه سامسونگ سه خط تولید نسل 8.5 و یک خط تولید نسل 11 راه اندازی کند. طی این تصمیم، TCL اعلام کرده خط تولید نسل 11 کارخانه Samsung Display از اوایل سال آینده ی میلادی تولید پنل های LCD را به صورت جدی آغاز می کند.

با توجه به خبری دیگر که از سوی همین خبرگزاری منتشر شده و فعالیت های اخیر برند TCL به نظر می رسد، این کمپانی قصد دارد با کمترین ضرر و زیان، تولیدات خود را افزایش داده و وارد سطح جدیدی ار رقابت شود.

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟