توقف عرضه محصولات توسط برخی از تولیدکنندگان لوازم خانگی/ دوراهی توقف تولید یا رکود
اخبار لوازم خانگی

قسط کارت خرید لوازم خانگی را ‌می‌دهیم اما نمایندگی‌ها تلویزیون نمی‌فروشند+ویدیو

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، بر اساس آنچه که مخاطب ال کا ایران می‌گوید، بیش از یک ماه از دریافت کارت ...

بهنام وحیدی | 11 ماه قبل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، بر اساس آنچه که مخاطب ال کا ایران می‌گوید، بیش از یک ماه از دریافت کارت خرید اقساطی لوازم خانگی‌اش می‌گذرد و در حال پرداخت اقساط کارت نیز هست، اما تا به امروز موفق به خرید تلویزیون از هیچ نمایندگی رسمی برندهای لوازم خانگی نشده است.

 

اواخر اسفند ماه سال گذشته بود که ال کا ایران طی گزارشی از توقف فروش لوازم خانگی در برخی از نمایندگی‌ها خبر داد. از سال گذشته و همزمان با افزایش قیمت دلار، بیش از 90 درصد تولیدکنندگان داخلی اقدام به افزایش قیمت محصولات خود کرده و این در حالی است که پس از گذشته چند ماه از اعمال این افزایش قیمت ها، همچنان مسئولین مرتبط طی مصاحبه‎های مکرر اصرار دارند که هیچ اجازه‌ای به تولیدکنندگان لوازم خانگی ایرانی برای افزایش قیمت داده نشده است.

افزایش قیمت نهاده های تولید به واسطه افزایش قیمت دلار، دلیل اصلی گرانی در بازار لوازم خانگی عنوان شده و این درحالی است که مسئولین صنعت لوازم خانگی ایران مدعی داخلی سازی 75 درصدی تولیدات لوازم خانگی در کشور هستند.

متاسفانه سیاست های غلط در حوزه تولید و تخصیص ارز به تولیدکنندگان و البته آمارسازی های واحی برخی از افراد باعث و بانی وضعیت امروز صنایع کشور است.

آنطور که این مخاطب ال کا ایران به خبرنگار ما گفته بیش از یک ماه از دریافت کارت خرید لوازم خانگی اقساطی وی می ‌گذرد اما تا به امروز موفق به خرید یک محصول هم نشده است.

به گزارش ال کا ایران، برخی زمزمه ها حاکی از درخواست مجدد تولیدکنندگان لوازم خانگی برای افزایش قیمت است. واقعیت اینجاست تا زمانی که ارز ارزان قیمت برای خرید مواد اولیه به دست تولیدکننده نرسد، تولیدکنندگان نیز راه‌های دیگری را برای ادامه حیات صنایع خود انتخاب خواهند کرد. افزایش قیمت بدون مجوز (شما بخوانید با هماهنگی)، کاهش تولید و عدم عرضه محصول به بازار تنها بخشی از راه‌حل های بخش خصوصی برای ادامه روند تولید و حفظ اشتغال کارگران است. اقتصاد دستوری و قیمت گذاری دستوری دوای درد صنعت لوازم خانگی و سایر صنایع کشور نبوده، نیست و نخواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟

نظرات ثبت شده

  • حسین | 31 اردیبهشت 1402 در 1:53 ب.ظ

    مشکل اصلی در حال حاضر چند نرخی بودن نرخ ارز است در ده سال اخیر ئ پس از ممنوعت واردات و توقف تولید برندهای پرطرفدار ژاپنی و کره جنوبی معدود برندهای خارجی شامل فیلیپس ، هایسنس ، تی سیال ، ایوا و دوو آوکس و بیش از 50 برند اغلب تازه وارد و بدون کارخانه ( تولید شده بصورت کامزدی در کارخانجات بزرگ مانند هدیش سبز پارسه و شهاب که سالهاست خدمات مونتاژ بصورت قراردادی انجام می دهند وارد عرصه تولید و عرضه تلوزیون شده اند برخی از تولید کنندگان و یا نمایندگان برندهای خارجی نیز اقدام به عرضه تلوزیونهای اقتصادی با برند جدید کرده اند در حال حاضربرخی از این برندهای ایرانی اغلب با نام های عیر ایرانی در بازار موجود هستند ایکس ویژن – اسنوا – آنستار ، ام جی اس ، الیو ، اسمارت ، آر تی سی – اکسنت -اکسون- ایلیا – اچ سی ال ، امپریال، اکولوکس – بست – بست الکتریک – بلست – بویمن – بنس- پارس – پریکانی – پانورامیک، تولیپس پلاس – شهاب ، زلموند ، وینسنت ، مجیک ، سونیا ، سیماران ، صنام ، سینگل ، هاردستون ، سام ، سی یرا ، دنای ، لایف ، مسترتک ، مارشال ، هیمالیا ، لومکس، وینسنت ، جی پلاس ، نکسار ، راک و … اما این روزها بندرت امکان خرید تلوزیون ایرانی با قیمت مصوب وجود دارد اما انواع تلوزیونهای وارداتی بدون گارانتی به وفور در بازار موجود است کافیست به مراکز اصلی فروش تلوزیون در تهران شامل خیابان جمهوری اسلامی حد فاصل پل حافظ تا چهار راه کارگر خیابان های ری و امیر کبیر و ایران و شهید دیالمه ( سه راه امین جضور ) و یا خیابان شریعتی در تهران و یا سایت های فروش اینترنتی و فروش کالای دست دوم رجوع کنید در این سایت هر برند ایرانی اما بالاتر از قیمت مصوب را هم به راحتی میتوانید پیدا کنید فقط دو تولید کننده یعنی اسنوا و ایکس ویژن بخشی از پنل مورد نیاز حود را با وارد کردن اجزای ان از شرکت های چینی در ایران مونتاژ می کنند و بسیاری دیگر جتی برد های تلوزیون را بصورت اماده وارد می کنند به عبارت دیگر عمق ساخت داخل تلوزیون نسبت به نیم قرن قبل کمتر شده 50 سال پیش لامپ تصویر تلوزیون در شرکت لامپ تصویر ایران تحت لیسانس فیلیپس تولید می شد بدنه چوبی تلوزیون و یراق الات مانند لولا و قفل و کلید و چرخ و … ساخت داخل بود ترانس ( منبع تغذیه ) انواع کلید و سرکانال و سرولوم و سیم و دوشاخه و یوغ و حتی بلندگوهای تلوزیون قاب پلاستیک و قطعات تزئیناتی و تیونر تلوزیون در داخل تولید می شد