اخبار لوازم خانگی

خواب زمستانی پیش از موعد پارس خزر / افزایش قیمت‌ها افزایش درآمد را رقم زد ؟

بررسی گزارش تولید و فروش پارس خزر در پایان مهرماه 1403 حکایت از شیب نزولی تولید و فروش و البته افزایش درآمد به سبب جهش قیمت‌ها در بازار را دارد.

بهنام وحیدی | 4 هفته قبل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، بررسی گزارش تولید و فروش پارس خزر در پایان مهرماه 1403 حکایت از شیب نزولی تولید و فروش و البته افزایش درآمد به سبب جهش قیمت‌ها در بازار را دارد.

هرچند که محدودیت ها متغیری اثرگذار در تیراژ تولید هستند اما شرایط حاکم بر تولید برای تمام واحدها یکسان بوده و عذر بدتر از گناه برخی مدیران با مستمسک قرار دادن بهانه هایی مانند وضعیت انرژی و مسائلی از این دست اعتباری برای موجه کردن قصور آنان در کاهش میزان تولید و فروش نخواهد داشت چرا که بررسی واحدهای مشابه و بزرگتر کردن زمین مقایسه با سایر صنایع نشان می دهد که تدبیر مدیریتی یعنی چاره اندیشی برای روزهای سخت، وگرنه که در شرایط عادی همه می توانند ژست یک مدیر کارآمد را بگیرند.

بیشتر بخوانید:
تایید افزایش قیمت پارس خزر/لوازم خانگی کوچک برای افزایش قیمت نیازی به اجازه سازمان حمایت ندارد

 

با ممنوعیت واردات لوازم خانگی فرصت مغتنمی برای برخی واحدهای تولید کننده داخلی پیدا شد تا در غیاب برندهای سرشناس محصولات خود را با هر کم و کیفی به بازار عرضه کنند و هرزگاهی به هزاران دلیل دستشان برای افزایش قیمت باز باشد و در این بین مردم باید ساز دخل و خرجشان را با کم فروشی و بهانه های عده ای کوک کنند.

دم خروس پارس خزر

پارس خزر از جمله واحدهای تولیدیست که به رغم سابقه طولانی در لوازم خانگی گویا از اتخاذ راهبرد مناسب در سال جاری عقب مانده چرا که آمار تولید این شرکت در پایان مهرماه سال جاری از کاهش تولید 3 هزار و 568 دستگاهی نسبت به 7 ماهه سال گذشته خبر می دهد.

پارس خزر در پایان مهرماه امسال 395 هزار و 185 دستگاه تولید کرد که این میزان در پایان 7 ماهه سال گذشته 398 هزار و 753 دستگاه بود. در آمار فروش نیز مستند به گزارشات کدال پارس خزر 363 هزار و 78 دستگاه را در بازار داخلی به فروش رساند که در مقایسه با آمار مهرماه سال گذشته شاهد کاهش فروش به میزان 12 هزار و 888 دستگاه هستیم.

میانگین تولید روزانه پارس خزر در هفت ماهه سال جاری 1.821 دستگاه بود که این میانگین در مدت مشابه سال قبل 1.837 دستگاه بود.

نکته جالب اینجاست که به رغم کاهش آمار تولید و فروش، میزان درآمد شناسایی شده پارس خزر در پایان ماراتن 7 ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه بیشتر نشان می دهد!!! درآمد فروش داخلی این واحد تولیدی، 8 هزار و 619 میلیارد ریال در پایان مهرماه سال جاری بوده که افزایش 22 درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل گزارش می کند و مجموع درآمد آن نیز با رسیدن به 13 هزار و 969 میلیارد ریال، افزایش 22 درصدی را رقم زده است!!!

حال باید این سؤال را مطرح کرد که آیا چنین درآمدی میوه مدیریتی در پارس خزر است یا حاصل نوسانات قیمتی؟

نظر شما چیست؟

نظرات ثبت شده

  • رضا | 19 آبان 1403 در 5:39 ب.ظ

    هر دفه به یه بهونه پوست مردمو میگیرن