صادرات ماشین لباسشویی
اخبار لوازم خانگی

صادرات ماشین لباسشویی تولیدی قم به بازارهای جهانی آغاز شد

مدیرکل گمرکات استان قم اظهار کرد که در سال‌های اخیر صنعت لوازم خانگی این استان با استفاده از سرمایه‌گذاری‌های انجام شده، به پیشرفت‌های چشمگیری دست یافته است و در حال حاضر برخی از محصولات این صنعت، از جمله ماشین لباسشویی، به بازارهای خارجی صادر می‌شود.

آتنا میراحمدی | 5 روز قبل

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، اسفندیار دریکوندی در سخنانی که روز جمعه ایراد کرد، گفت: «صنعت لوازم خانگی در استان قم به طور قابل توجهی رشد کرده است و تولیدکنندگان این بخش نه تنها در بازار داخلی موفق به رقابت شده‌اند، بلکه توانسته‌اند تعدادی از محصولات خود را به دیگر کشورها نیز صادر کنند.»

وی همچنین افزود: «از آغاز سال جاری تاکنون، ارزش صادرات ماشین‌های لباسشویی تولیدی در قم از گمرکات استان به بازارهای جهانی به چهار میلیون دلار رسیده و انتظار می‌رود که این رقم تا پایان سال به میزان قابل توجهی افزایش یابد.»

طبق گزارش‌های منتشر شده، از ابتدای سال جاری تا پایان آبان‌ماه، بیش از ۱۳۳ هزار تن کالا به ارزش ۱۲۴ میلیون و ۲۰۷ هزار دلار از طریق سه هزار و ۷۸۵ اظهارنامه به کشورهای مختلف صادر شده است.

کالاهای تولیدی استان قم به بازار بیش از ۳۰ کشور مختلف صادر شده که از جمله مهم‌ترین این کشورها می‌توان به عراق، امارات، روسیه، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، چین، سوریه، ترکیه و هند اشاره کرد.

گمرکات استان قم با ایجاد زیرساخت‌های فنی مناسب، در تلاش است تا فرآیند ترخیص و بررسی کالاهای صادراتی را با سرعت و دقت بیشتری انجام دهد. این امر موجب شده است تا بسیاری از فعالان اقتصادی قم از این امکانات برای تسریع در فرآیند تجاری خود بهره‌برداری کنند.

محصولات صادراتی قم از تنوع بالایی برخوردار است و شامل کالاهایی همچون مواد پلاستیکی، شیمیایی، انواع مواد غذایی و حتی لوازم خانگی می‌شود که نشان‌دهنده رشد و گسترش صنایع مختلف در این استان است. در همین راستا، از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، ۱۱۰ پروانه بهره‌برداری برای احداث و توسعه واحدهای صنعتی جدید در استان قم صادر شده است.

مجموع سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها ۵۶ هزار و ۸۱۵ میلیارد ریال بوده است که منجر به ایجاد چهار هزار و ۷۵۸ فرصت شغلی در استان قم شده است. از این تعداد، ۶۵ مورد مربوط به راه‌اندازی واحدهای صنعتی جدید است که با سرمایه‌گذاری ۳۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال برای یک‌هزار و ۵۹۳ نفر اجرا شده است. همچنین، ۴۵ مورد از این پروانه‌ها مربوط به توسعه واحدهای موجود است که با سرمایه‌گذاری ۲۲ هزار و ۹۷۵ میلیارد ریال و ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۱۶۵ نفر صادر گردیده است.

شهرک‌های صنعتی قم از زیرساخت‌های پیشرفته و امکانات فنی مناسبی برخوردار هستند که برای فعالیت‌های تولیدی در بخش‌های مختلف بسیار مناسب است. همچنین، نزدیکی این شهرک‌ها به تهران و بازارهای مصرف کشور، فرصت‌های زیادی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کرده است تا در این استان پروژه‌های اقتصادی سودآور راه‌اندازی کنند.

استان قم دارای هفت شهرک صنعتی است که عبارتند از: شکوهیه، الغدیر، شهاب (ویژه چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، و شهرک فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT). علاوه بر این، استان قم چهار ناحیه صنعتی شامل خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود نیز دارد. این شهرک‌ها و نواحی صنعتی محل فعالیت نزدیک به ۲ هزار واحد تولیدی است که برای بیش از ۵۷ هزار نفر در صنایع مختلف فرصت شغلی ایجاد کرده‌اند./ایرنا

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟

نظرات ثبت شده

  • حسین | 12 آذر 1403 در 2:09 ب.ظ

    شاید در ذهن شما این سئوال مطرح شده باشد چه برند یا برندهای لوازم خانگی تولید شده در استان قم به خارج از کشور ضادر میشوند .
    برندهای لوازم خانگی تولید شده در استان قمکه در شرکت پاکشوما در شهرک صنعتی شکوهیه تولید میشود عبارتند از
    1- کن وود برند اصالتا انگلیسی که در حال حاضر متعلق به شرکت حایر چین است با بیش از 60 سال حضور موفق در بازار رایران
    2- برند کندی اصالتا ایتالیایی متعلق به شرکت حایر چین با بیش از نیم قرن سابقه حضور در ایران
    3- برند زیروات از برندهای زیر مجموعه کندی ایتالیا متعلق به شرکت حایر جین با بیش از 30 سال سابقه حضور در بازار ایران
    4-برند کورال اصالتا ایتالیایی تحت کمالکین شرکت حایر چین با حدود 30 سال سابقه حضور در بازار ایران
    5- برند ایرانی پاکشوما که بیش از 49 سال سابقه تولید لباسشوئی دارد و از سال 1397 محصولات ان با همکاری شرکت حایر چین تولید میشود
    جالب اینجاست در شهرک صنعتی شکوهیه قم علا.ه بر انواع لوازم خانگی انواع برندهای محصولات گوشتی (سوسیس و کالباس ) و محصولات سلولوزی ( مانند دستمال کاغذی ) و … نیز تولید مسشود