افزایش تولید تلویزیون اولد ال جی در چین
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، بزرگ ترین تولید کننده صفحه نمایشگر و غول فناوری کره جنوبی از برنامه ریزی ...
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، بزرگ ترین تولید کننده صفحه نمایشگر و غول فناوری کره جنوبی از برنامه ریزی برای افزایش تولید تلویزیون اولد ال جی در گوانگژو چین خبر داده است تا بتواند به تقاضای پنل های تلویزیون OLED درخواست کنندگان پاسخ دهد.
گزارشات منتشر شده حاكي از آن است كه قبل از ژانویه 2021 ظرفیت تولید ماهیانه 60000 دستگاه بوده اما این بستر به 90000 در ماه افزايش خواهد يافت. اگر بخواهیم جزئی تر این توسعه را بیان کنیم باید بگویم که در این صنعت ظرفیت تولید پنل های اولد ال جی را تا 50 درصد افزایش خواهد یافت. داده ها نشان مي دهد كه در هر يك ازخط تولید های این کارخانه 30000 دستگاه تولید می شود اما از هفته اول ژوئیه به ظرفیت هرکدام 15000 واحد اضافه خواهد شد.
ال جی برآورد هایی را انجام داده و اعلام کرده سرمایه زیادی را برای بروز رسانی و افزایش تولید تلویزیون اولد ال جی صرف نخواهد کرد. ال جی قصد دارد تا با ارتقا کیت ها تجهیزات کارخانه مدت زمان تولید پنل ها را کاهش دهد که این اقدام هزینه زیادی را به دنبال نخواهد داشت.
با افزایش تولید تلویزیون در کارخانه ال جی هر ماه 170000 پنل در اختیار مشتریان قرار می گیرد و می توان بیشتر از گذشته تلویزیون اولد تولید و عرضه نمود. البته گفته می شود کارخانه ال جی مستقر در کره جنوبی همچنان به تولید خود ادامه می دهد. کارشناسان ال جی پیش بینی کرده است که امسال حداکثر 8 میلیون از پنل های OLED خود را به کارخانه ها و تولید کنندگان تلویزیون عرضه نماید، این تعداد رقم قابل ملاحظه ای است زیرا بالا ترین آمار در تجارت پنل های اولد ال جی در سال 2020 با رقم 4.5 میلیون دستگاه بود.
ال جی در سال های اخیر توانست در تمام زمینه های مختلف تولیدات خود را گسترش دهد اگرچه برخی از آنها با شکست مواجه شدند اما بیشتر آنها موفقیت چشم گیری را برای ال جی رقم زدند. تمام این اقدامات ال جی با هدف مهار کردن زیان های مالی در حساب سالیانه خود انجام شد. تولید صفحه نمایش و پنل ال جی یکی از معدود اقداماتی است که نتایج موفقیت آمیزی را همراه با چشم انداز مثبت در سال های آینده به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام/
برای سونی پنل میسازه بعد سونی با پردازش عمق محتوای HDR با پردازنده X1 این برندهایی رو که ازشون پنل میخره رو کنار میزنه تو کیفیت.