ال جی از دنیای پنل های خورشیدی خداحافظی کرد
اخبار لوازم خانگی

ال جی از دنیای پنل های خورشیدی خداحافظی کرد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، شرکت لوازم خانکی و الکترونیکی ال جی از دنیای پنل های خورشیدی خداحافظی کرد و ...

نفیسه رحیمی | 3 سال قبل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، شرکت لوازم خانکی و الکترونیکی ال جی از دنیای پنل های خورشیدی خداحافظی کرد و این تصمیم در پی افزایش هزینه های مربوط به مواد اولیه و حمل و نقل ناشی از محدودیت های شدید عرضه گرفته شده است.

فروش پنل های خورشیدی از اوایل بهار امسال کاهش می یابد اما خدمات پس از فروش این محصولات همچنان از سوی ال جی ارائه می شود و نگرانی  بابت گارانتی وجود ندارد. از طرفی دیگر براساس گفته مدیرعامل نمایندگی ال جی در آمریکا، پیمانکاران و نصاب ها این بخش در سایر حوزه های انرژی فعالیت خواهند کرد.

شرکت ال جی قصد دارد تا با تمرکز بر روی بخش هایی مانند مدیریت مصرف انرژی در خانه و سیستم های ذخیره انرژی عصر جدیدی را برای مشتریان خود به نمایش بگذارد.

این تغییر استراتژی بر روی حدود 160 کارمند و 60 کارگر که در کارخانه هانتسویل آلاباما مشغول به کار هستند، تاثیر می گذارد. این کارخانه از سال 2018 در زمینه مونتاژ پنل های خورشیدی فعالیت می کند که انتظار می رود تا سه ماهه دوم به کار خود ادامه دهد.

توماس یون؛ مدیرعامل نمایندگی ال جی در آمریکا در جریان نشست با کارگران این کارخانه عنوان کرد: ما در تلاش هستیم تا نیروهای با استعداد و با مسئولیت خود را حفظ کنیم و به کارمندانی که با ال‌جی ادامه نخواهند داد، بسته‌های پشتیبانی انتقال و انفصال متناسب با دوران تصدی آنها در شرکت ارائه شود.

وی افزود: توقف بخش تولید پنل های خورشیدی بر روی فعالیت سایر حوزه های این شرکت در هانتسویل تاثیر نخواهد گذاشت و حدود 40 سال است که ما در این منطقه مشغول به کار هستیم.

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟