فولاد مبارکه و صنعت لوازم خانگی کشور
اخبار لوازم خانگی

تلاش برای هم‌افزایی بیشتر میان فولاد مبارکه و صنعت لوازم خانگی کشور

در جریان نشستی که به مناسبت آغاز سال جدید برگزار شد، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، علی زرندی، میزبان اعضای هیئت‌مدیره و دبیر انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران و همچنین دریا طالبی، مدیرعامل شرکت تابناک توسعه فیدار بود.

آتنا میراحمدی | 2 ماه قبل

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، در جریان نشستی که به مناسبت آغاز سال جدید برگزار شد، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، علی زرندی، میزبان اعضای هیئت‌مدیره و دبیر انجمن ملی صنایع لوازم خانگی ایران و همچنین دریا طالبی، مدیرعامل شرکت تابناک توسعه فیدار بود. در این دیدار، دو طرف بر ضرورت گسترش همکاری‌های صنعتی با تمرکز بر تأمین پایدار مواد اولیه به‌ویژه فولاد، تأکید کردند.

این جلسه فرصتی برای مرور همکاری‌های گذشته و طرح پیشنهاداتی برای بهبود روند تأمین فولاد مورد نیاز تولیدکنندگان لوازم خانگی بود. علی زرندی در این نشست با استقبال از گسترش روابط با این صنعت، پیشنهاد داد که شرکت‌های عضو انجمن، درخواست‌های خود را به‌صورت متمرکز و از طریق انجمن ارائه دهند. به اعتقاد وی، این اقدام می‌تواند علاوه بر افزایش بهره‌وری در زنجیره تأمین، شرایط استفاده از خرید اعتباری را نیز برای تولیدکنندگان فراهم کند.

در پایان این نشست، دو طرف بر استمرار رایزنی‌ها و ایجاد سازوکارهایی برای توسعه تعاملات مشترک میان فولاد مبارکه و صنعت لوازم خانگی کشور تأکید کردند./ایلنا

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟