جبران خسارت وسایل برقی آسیبدیده از نوسانات برق
مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد: بخش قابل توجهی از خسارتهای وارد شده به لوازم خانگی در پی قطعی و نوسانات برق طی سال گذشته جبران شده است.
به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، مدیرعامل شرکت توانیر اعلام کرد: بخش قابل توجهی از خسارتهای وارد شده به لوازم خانگی در پی قطعی و نوسانات برق طی سال گذشته جبران شده است.
به گفته مصطفی رجبی مشهدی، بیش از ۷۰ درصد از پروندههای مربوط به وسایل آسیبدیده مورد رسیدگی قرار گرفته و خسارتها به صاحبان آنها پرداخت شده است.
وی همچنین توضیح داد که در سال جاری نیز شرکت توانیر با ابلاغ دستورالعملی به شرکتهای توزیع برق در سراسر کشور، آنها را موظف کرده است تا بخشی از منابع داخلی خود را برای جبران آسیبهای ناشی از قطع و وصلهای مکرر برق اختصاص دهند.
رجبی مشهدی تأکید کرد: هدف از این اقدام، حمایت از مشترکان و کاهش فشار مالی ناشی از خسارت به وسایل خانگی است./فرارو
انتهای پیام/