لوازم خانگی تولیپس
لوازم خانگی بنس
اخبار لوازم خانگی لوازم خانگی ایرانی

شناسایی چند انبار کالای قاچاق در میبد/ ضبط ۶۰۰میلیون ریال کالا

xvision

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، سرهنگ موسوی در گفتگو با نارین نیوز، اظهار داشت: مأموران انتظامی شهرستان میبد مقداری کالا و لوازم خانگی قاچاق به ارزش تقریبی ۶۰۰میلیون ریال در چند انبار سطح شهرستان شناسایی و توقیف کردند.

وی افزود: کالاهای مورد نظر در چند انبار دپو شده بود که توسط پلیس میبد کشف و ضبط گردید.

این مقام انتظامی در پایان با بیان این که عرضه کالای قاچاق ضربه زدن به تولید داخل و اقتصاد کشور است، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه عرضه یا انبار کالاهای خارجی قاچاق، موارد را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس شهرستان اطلاع دهند.

جهت آگاهی و دریافت آخرین اخبار صنایع لوازم خانگی ایران و جهان و نیز جدیدترین قیمت ها و بازار لوازم خانگی از طریق تلگرام به کانال اختصاصی ال کا ایران (https://telegram.me/lkirancom ) بپیوندید. برای دریافت آخرین نسخه از نرم افزار تلگرام اینجا را کلیک کنید.

emersan
butaneindustrial
sam

اخبار مرتبط

کشف لوازم خانگی قاچاق میلیاردی در چگنی

admin

پیش‌نیازهای مبارزه با قاچاق کالا در سطح عرضه

admin

مزیت‌های سامانه شناسه کالا/ وقتی تشخیص کالای قاچاق راحت می‌شود

admin

ارسال دیدگاه