لوازم خانگی تولیپس
لوازم خانگی بنس
اخبار لوازم خانگی لوازم خانگی ایرانی

صنوف تولیدی باید مشمول بهره مندی از تسهیلات حمایتی قرار گیرند

xvision

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، رضا علیزاده در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف ایران افزود: مجلس شورای اسلامی و کمیسیون صنایع به دنبال بررسی راه های خروج از بحران تورم ورکود هستند و در این راستا قدم هایی برداشته شده ضمن اینکه حمایت از صنایع کوچک زوده بازده نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه رکود باعث شده تا واحدها با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد فعالیت کنند، ادامه داد: به طور کلی بخش تولید در کشور به دلیل نبود حمایت های لازم با مشکلات همراه است ؛ از این رو باید به دنبال راهکارهای مناسب برای برون رفت این واحدها از رکود باشیم .

وی تصریح کرد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط می تواند بهترین راهکار برای خروج از رکود باشد.

علیزاده افزود: مسئولان و مدیران کشور باید در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی و رسیدن به توسعه پایدار در بخش تولید و صنعت در کوتاه مدت صنایع کوچک و زود بازده را تقویت کنند.

emersan
butaneindustrial
sam

اخبار مرتبط

توقف واردات کالای قاچاق در گرو تولید محصولات با کیفیت و ارزان قیمت

admin

تسهیل ازدواج باهمکاری دولت واصناف

admin

لوازم خانگی مشمول خرید با تسهیلات،کیفی باشند/ استاندارد و وزارت صنعت مرجع تایید کیفیت

admin

ارسال دیدگاه