راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه
اخبار لوازم خانگی

راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، خرید لوازم خانگی با توجه به گرانی در بازار و رشد روز افزون قیمت ها در پی ...

نفیسه رحیمی | 3 سال قبل

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، خرید لوازم خانگی با توجه به گرانی در بازار و رشد روز افزون قیمت ها در پی افزایش نرخ دلار برای تمامی قشرهای جامعه به ویژه افرادی که در تدارک تهیه جهیزیه هستند، به یک کابوس تبدیل شده است و از طرفی دیگر، حضور کالاهای قاچاق و تقلبی به سایر دغدغه های مردم هنگام خرید افزوده شده است. به همین دلیل تقاضا برای خرید محصولات ایرانی افزایش پیدا کرده و در نتیجه مطلبی با عنوان راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان گردآوری شده است تا بتوانیم تا حدودی به مشتریان در هنگام خرید کمک کنیم.

بیشتر بخوانید:

راهنمای جامع و کاربردی خرید لوازم خانگی ر بازار ایران

 خرید بهترین لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان

برای خرید بهترین لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون باید از تهیه محصولات لوکس و یخچال های ساید بای ساید صرف نظر کرد و بیشتر به سراغ کالاهای کاربردی و دارای قیمت منطقی بروید که به عنوان مثال می توان به جای خرید یخچال های درب فرانسوی و یا ساید بای ساید، مدل های بالا و پایین را تهیه کرد. ذکر این نکته ضروری است که در مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان تلاش بر این نیست که مردم را به تهیه کالاهای بی کیفیت و خرید لوازم خانگی ارزان تشویق کند بلکه همیشه خرید یک محصول قیمت مناسب به معنای خرید بی کیفیت ترین جنس نیست. گاهی با نادیده گرفتن برخی از امکانات پیشرفته لوازم خانگی های لوکس و تحقیق در مورد لوازم خانگی می توان انتخاب منطقی تری داشت و با چشمانی باز خرید کرد که در نتیجه، در هزینه های صرفه جویی می شود.

خرید بهترین لوازم خانگی ایرانی با بودج

لوازم خانگی مجموعه گسترده ای از انواع محصولات مانند یخچال فریزر، تلویزیون، ماشین ظرفشویی، لباسشویی، چرخ گوشت، فرش و … را شامل می شود که حضور آن ها در برخی از منازل الزامی نبوده و با توجه به نیاز مشتریان به لیست محصولات مورد نیاز هر خانواده اضافه می شود. مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان بیشتر بر روی لوازم خانگی های اصلی و در واقع محصولاتی که زندگی بدون آن ها سخت است، تمرکز دارد.

جالب است بدانید که خواندن این مطلب برای بسیاری از افرادی که دنبال خرید لوازم خانگی ارزان نیستند و یا مشکل مالی ندارند  خالی از لطف نیست زیرا با تحقیق در مورد لوازم خانگی و اولویت بندی نیاز های خود دیگر نیازی به پرداخت هزینه های گزاف برای خرید یک محصول نیست و باقی بودجه‌ای که برای تهیه محصولات خانه کنار گذاشته اند را می توانند پس انداز و یا خرج سایر بخش های زندگی خود کنند.

لیست لوازم ضروری خانه

لیست لوازم ضروری خانه

همان طور که در بالا اشاره شد، خرید برخی از لوازم خانگی های موجود در بازار و یا تهیه بهترین مارک سرویس آشپزخانه واجب نیست و برای تمامی افراد کارایی ندارد. البته توجه داشته باشید که تهیه لیست لوازم ضروری خانه باید متناسب با خواسته های هر فرد صورت بگیرد اما در این بخش به طور کلی محصولاتی معرفی شده که معمولا تمامی افراد با آن ها سر و کار دارند و نیاز به آن ها در هر خانه ای احساس می شود اما در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستید و می توانید محصولاتی را به این جدول اضافه و یا از آن حذف کنید.

یخچال فریزر
ماشین لباسشویی
تلویزیون
اتو بخار
اجاق گاز
جارو برقی
ماشین ظرفشویی
فرش
در همین رابطه بیشتر بخوانید:

وسایل ضروری خانه را بیشتر بشناسید

تلویزیون (حداکثر بودجه 6 میلیون تومان)

تلویزیون نقش اصلی را در سرگرم کردن اعضای خانواده و جمع کردن آن ها به دور هم بر عهده دارد که البته با ورود گوشی های هوشمند این حضور کمرنگ تر شده است اما همچنان نمی توان آن را از لیست لوازم ضروری خانه حذف کرد. در این بخش لیستی از انواع تلویزیون ایرانی به همراه مشخصات و قیمت فراهم شده است که بر اساس قیمت دسته بندی می شوند. توجه داشته باشید که تلویزیون های پرچمدار و پریمیوم هر برند نمی تواند در مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان جایی داشته باشد و در لیست خرید لوازم خانگی ارزان قرار بگیرد.

تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل 43XK580

تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن مدل 43XK580

مشخصات

سایز صفحه: 43 اینچ

کیفیت تصویر: Full HD

نوع صفحه: ال ای دی

تعداد بلندگوها: دو عدد

قیمت: 5.450.000 تومان

تلویزیون ال ای دی جی پلاس مدل GTV-43KH412N

تلویزیون جی پلاس و لوازم خانگی ایرانی

مشخصات

سایز صفحه: 43 اینچ

کیفیت تصویر: Full HD

نوع صفحه: ال ای دی

سیستم صوتی: دو کاناله

قیمت: 4.980.000 تومان

تلویزیون ال ای دی سام الکترونیک سری 4 اچ دی  32T4100 HD TV

تلویزیون ال ای دی سام الکترونیک سری 4 اچ دی  32T4100 HD TV

مشخصات

سایز صفحه: 32 اینچ

کیفیت تصویر: HD

نوع صفحه: ال ای دی

سیستم صوتی: N/A

قیمت: 2.640.000 تومان

 

یخچال فریزر (حداکثر بودجه 10 میلیون تومان)

راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی و یخچال فریزر با بودجه

یخچال فریزر یکی از مهمترین لوازم آشپزخانه تلقی می شود که خرید آن در این روزهای بازار لوازم خانگی ایران با توجه به تنوع بالا و البته قیمت های عجیب و غریب به یکی از دغدغه های مردم تبدیل شده است و مطالعه مطالبی با عنوان راهنمای خرید لوازم آشپزخانه پیش از انتخاب محصول پیشنهاد می شود. مطمئنا تهیه یخچال های با برچسب قیمت 80 میلیون تومان برای تمامی قشرهای جامعه کار آسانی نیست و به همین دلیل، خرید یخچال های ایرانی از برندهای معتبر مانند اسنو، امرسان، جی پلاس و … توصیه می شود.

همان طور که در ابتدای مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان اشاره شد، باید از خرید مدل های ساید بای ساید و یا چهار درب صرف نظر کرد و مدل های ارزان تر جایگزین شود.

یخچال و فریزر الکترواستیل مدل ES27

یخچال و فریزر الکترواستیل مدل ES27

مشخصات

نمودار مصرف انرژی: A

نوع: یخچال و فریزر بالا و پایین

گنجایش یخچال: 229 لیتر

بدون برفک: بله

تعداد طبقات:  4 عدد

فیلتر بوگیر و ضد باکتری، جریان هوای خنک چندگانه و سیستم سرمایش و انجماد سریع

قیمت: 9.400.000 تومان

یخچال فریزر فیلور مدل PRN-425BML

یخچال فریزر فیلور مدل PRN-425BML

مشخصات

نمودار مصرف انرژی: B

نوع: یخچال و فریزر بالا و پایین

گنجایش یخچال: 240 لیتر

بدون برفک: بله

تعداد طبقات:  4 عدد

قیمت: 6.200.000 تومان

یخچال و فریزر امرسان مدل TFH14T

یخچال و فریزر امرسان مدل TFH14T

مشخصات

نمودار مصرف انرژی: A

نوع: یخچال و فریزر بالا و پایین

گنجایش یخچال: 223 لیتر

بدون برفک: خیر

تعداد طبقات:  4 عدد

دارای سیستم انجماد سریع

قیمت: 5.330.000 تومان

اجاق گاز (حداکثر بودجه 7 میلیون تومان)

راهنمای خرید اجاق گاز

وظیفه اصلی پخت و پز و تهیه غذا بر دوش اجاق گاز است و کدبانوهای منزل معمولا زیاد با این وسیله حیاتی سر و کار دارند که تهیه لیستی از انواع اجاق گاز به همراه مشخصات و قیمت و البته انداختن نگاهی به مطالب راهنمای خرید لوازم آشپزخانه می تواند در هنگام خرید به مشتریان کمک کند و به علاوه با اطلاع از امکانات و برند های فعال در این حوزه می توانند با دیدی باز به فروشگاه ها و مراکز خرید بروند.

اجاق گاز مبله فر دار اخوان مدل Range M2-EDTW

اجاق گاز مبله فر دار اخوان مدل Range M2-EDTW

مشخصات

جنس بدنه: لعاب

تعداد شعله: 5 عدد
فر: دارد

فندک خودکار مجزا بر روی هر ولوم

جوجه گردان، تایمر دیجیتالی و قابل برنامه ریزی

قیمت: 6.840.000 تومان

اجاق گاز سینجر مدل E50 New Version

اجاق گاز سینجر مدل E50 New Version

مشخصات

ابعاد: 900x600x850 میلی متر

جنس بدنه: لعاب

تعداد شعله: 5 عدد
فر: دارد

ترموکوپل: بله

دارای سپر حرارت گیر، دارای موتور جوجه گردان و درب فر دارای شیشه سکوریت دو جداره

قیمت: 4.945.000 تومان

ماشین لباسشویی (حداکثر 9 میلیون تومان)

در اکثر مواقع ماشین لباسشویی های درب از جلو از قیمت بیشتری نسبت به مدل های دو قلو و یا درب از بالا برخوردار هستند که برای خرید یک ماشین لباسشویی ارزان قیمت می توان نسخه های دوقلو را انتخاب کرد. شرکت هایی مانند پاکشوما و آبسال سال هاست که در زمینه تولید لباسشویی فعالیت می کنند و بهتر است نگاهی به ماشین لباسشویی های دوقلو این برند ها بیندازید.

بر کسی پوشیده نیست که ماشین لباسشویی های اتوماتیک و درب از جلو در میان مشتریان ایرانی محبوب تر هستند و به همین دلیل نمی توان از معرفی آن ها در مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان صرف نظر کرد.

ماشین لباسشویی آبسال مدل REN7112

ماشین لباسشویی آبسال مدل REN7112

مشخصات

ظرفیت: 7 کیلوگرم

نوع مخزن: درب از جلو

سرعت چرخش موتور: 1200 دور دقیقه

لوله ورودی آب سرد و گرم: ندارد

قیمت: 8.580.000 تومان

ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWD-260W

ماشین لباسشویی اسنوا مدل SWD-260W

مشخصات

ظرفیت: 6 کیلوگرم

نوع مخزن: درب از جلو

سرعت چرخش موتور: 1000 دور دقیقه

لوله ورودی آب سرد و گرم: بله

قیمت: 8.390.000 تومان

ماشین لباسشویی پاکشوما مدل PWN-9654AJ

ماشین لباسشویی پاکشوما مدل PWN-9654AJ

مشخصات

ظرفیت: 9.6 کیلوگرم

نوع مخزن: دو قلو

سرعت چرخش موتور: 800 دور دقیقه

لوله ورودی آب سرد و گرم: خیر

قیمت: 2.340.000 تومان

ماشین ظرفشویی (حداکثر بودجه 14 میلیون تومان)

حضور ماشین ظرفشویی در این مطلب الزامی نیست و می توان آن را در لیست لوازم ضروری خانه قرار نداد اما برخی از خانم های شاغل به دلیل کمبود وقت و البته صرفه جویی در مصرف آب، تمایل به خرید این محصول خانگی ندارد. اما اگر به دنبال خرید یک ماشین ظرفشویی ایرانی با قیمت مناسب هستید، بهتر است که نسخه های کوچکتر آن ها یعنی مدل های 6 نفره و یا 4 نفره را تهیه کنید که البته این شامل خانواده های بزرگ نمی شود و برای خانواده های پرجمعیت مدل های 14 نفره توصیه می شود.

ماشین ظرفشویی پاکشوما مدل MDF-14201

ماشین ظرفشویی پاکشوما مدل MDF-14201

نوع ماشین ظرفشویی: مبله

ظرفیت: 14 نفره

میزان نمودار مصرف انرژی: A++

متوسط میزان مصرف آب در هر شست و شو: 9 لیتر

قیمت: 13.900.000 تومان

جارو برقی (حداکثر 2 میلیون تومان)

تمیز کردن خانه در گذشته بیشتر با جاروهای دستی و خاک انداز انجام می شود که کار بسیار طاقت فرسا و زمان بر تلقی می شد اما با گذشت زمان و ورود جارو برقی دیگر این امور خانه داری سخت نبوده و حتی برای برخی از افراد جذاب نیز است. با توجه به تعریف بالا می توان نتیجه گرفت که جارو برقی جزو لوازم ضروری خانه بوده و باید به بررسی و مشخصات آن پرداخت.

همان طور که می دانید، قیمت جارو برقی با توجه اقلام اضافی و قدرت مکش آن تعیین می شود که شرکت های ایرانی مانند پارس خزر در این زمینه موفقیت های قابل توجهی داشته اند و می توان با خیالی آسوده اقدام به خرید کرد.

جارو برقی سانی مدل Turbo Ferrari 2018

فرش (حداکثر بودجه 2 میلیون تومان)

فرش از جمله محصولاتی است که قیمت آن با توجه معیاری های زیادی مانند تراکم  و اندازه سنجیده می شود و به علاوه نقش کلیدی در دکوراسیون منزل دارد و برخلاف سایر محصولات، نمونه ایرانی آن در جهان حرف اول را می زند و از این جهت نگرانی بابت کیفیت آن وجود ندارد. برای آشنایی با محدوده قیمت انواع فرش و حداقل بودجه برای خرید فرش ایرانی در ادامه با همراه شوید.

فرش ماشینی سهند کد V111.5U زمینه کرم

فرش ماشینی سهند کد V111.5U زمینه کرم

6 متری

جنس نخ خاب: پلی پروپیلن هیت ست

تعداد رنگ به کار رفته شده در فرش: 8 رنگ

تراکم عرضی فرش (شانه): 700

تراکم طولی فرش (تراکم): 1400

قیمت: 1.855.000 تومان

فرش ماشینی ساوین کد 1503 زمینه صورتی

فرش ماشینی ساوین

4 متری

تعداد رنگ به کار رفته شده در فرش: 8 رنگ

تراکم عرضی فرش (شانه): 500

تراکم طولی فرش (تراکم): 2000

قیمت: 1.290.000 تومان

اتو لباس (حداکثر بودجه 700 هزار تومان)

تمیز و مرتب بودن لباس ها برای اکثر افراد حائز اهمیت است و اتو لباس از جمله محصولاتی است که به نیاز اکثر افراد در این بخش پاسخ می دهد و به همین دلیل در هنگام خرید باید دقت لازم را داشت. شرکت هایی مانند فیلیپس و تفال سال هاست که سهم عمده این بازار را به خود اختصاص داده اند اما از آن جایی که محصولات خارجی در این بخش جایی ندارند، تنها به معرفی اتوهای با کیفیت ایرانی در مطلب راهنمای خرید لوازم خانگی ایرانی با بودجه 50 میلیون تومان بسنده شده است.

بیشتر بدانید:

بهترین اتو بخارهای 2020 را بشناسید

اتوبخار ویداس مدل VIR-1019

اتوبخار ویداس مدل VIR-1019

مشخصات

جنس کف: سرامیک

ظرفیت مخزن: 130 میلی لیتر

سیستم ضد رسوب: دارد

بخاردهی عمودی: دارد

وزن: 0.5 کیلوگرم

قیمت: 647.000 تومان

اتو بخار پارس خزر مدل SI-DS501

اتو بخار پارس خزر مدل SI-DS501

مشخصات

جنس کف: الماسه

ظرفیت مخزن: 130 میلی لیتر

میزان بخار: 80 گرم

وزن: 1.0930 کیلوگرم

قیمت: 448.000 تومان

نکات مهم در خرید لوازم خانگی

فوت و فن خرید لوازم خانگی و یا به عبارت دیگر نکات مهم در خرید لوازم خانگی شامل مواردی می شود که نمی توان از آن ها عبور کرد و در واقع با خواندن آن ها می توان پاسخ سوالاتی مانند بهترین مارک سرویس آشپزخانه و یا بهترین لوازم خانگی برای جهیزیه کدام است؟ را دریافت کرد.

  • یکی از نکات مهم در خرید لوازم خانگی توجه به کیفیت کالا است که برای اطمینان حتما از فروشگاه های معتبر خریداری کنید و به دنبال کالایی باشید که دارای گارانتی و خدمات پس از فروش باشد.
  • از پرداخت هزینه های گزاف برای خرید امکانات بسیار لوکسی که به دردتان نمی خورد، صرف نظر کنید. به عنوان مثال برخی از آپشن های تلویزیون و یا ماشین لباسشویی به ندرت استفاده می شوند و لزومی برای خرید کالاهای گران قیمت و لوکس نیست.
  • تحقیق در مورد لوازم خانگی و مشاوره لوازم خانگی از جمله مواردی است که نباید نادیده گرفته شود اما توجه داشته باشید که گول شعارهای تبلیغاتی را نخورید و تمام جوانب را در نظر بگیرید.
  •   سایر خریداران لوازم خانگی و یا به عبارت دیگر کاربران می توانند بهترین مشاوره لوازم خانگی را به مشتری بدهند.
  • فاکتور گرفتن از فروشنده و ذکر تمامی امکانات کالا یک فوت و فن خرید لوازم خانگی تلقی می شود.
  • برچسب انرژی محصولات را چک کنید

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟