دستگاه تصفیه هوا
فناوری

دستگاه تصفیه هوا پوشیدنی مخصوص مسافران مترو

میا پترسون کاکس یک محصول جدید به عنوان Aerate ابداع کرده که گجت پوشیدنی مخصوص تصفیه هواست و برای مسافرانی که از مترو استفاده می کنند طراحی شده است.

آتنا میراحمدی | 1 سال قبل

به گزارش پایگاه خبری لوازم خانگی ایران «ال کا ایران»، امروزه اکثر مردم با وسایل نقلیه مانند اتوبوس و مترو و… تردد می کنند. اما مشکلی که مردم با آن مواجه هستند این است که به علت شلوغی در این مکان ها و پایین بودن کیفیت هوا، هوای ناسالمی را تنفس می کنند. به همین دلیل یک فارغ التحصیل دانشگاه لافبورو راه حلی برای مترو سواران ابداع کرده است تا بتوانند در این مکان ها به راحتی هوای پاکی رو تنفس کنند.

این ابداع در حقیقت دستگاهی است که ذرات مضر در محیط را از بین می برد و یک حباب تمیز از هوای قابل تنفس دور صورت فرد به وجود می آورد. میا پترسون کاکس یک محصول جدید به عنوان Aerate ابداع کرده که گجت پوشیدنی مخصوص تصفیه هواست و برای مسافرانی که از مترو استفاده می کنند طراحی شده است.

این گجت مجهز به فن است که برای ایجاد یک حباب هوای قابل تنفس دور صورت کاربر ابداع شده اند. فن های مذکور دارای فیلتر SBPP هستند که هوا را به داخل جذب می کنند و ذرات کوچک تا اندازه ۲.۵ میکرومتر را جذب می کنند.

در مرحله بعد فن ها می چرخند و با ۵۵۰۰ چرخش در دقیه هوا را تمیز می کنند. به این ترتیب یک محافظ دائمی در برابر ذرات خطرناک به وجود می آید. به علاوه این گجت دارای یک اپ مخصوص است که به حسگر ذرات در دستگاه متصل است. این اپ به طور خاص به کاربران یادآوری می کند چه زمان فیلترها را تعویض کنند. البته عمر هر فیلتر ۴۰ ساعت استفاده است.

کاکس در این راه می گوید: من عمدا نمی خواستم محصولی ابداع کنم فقط کاربران از آن سود ببرند. گجت با فیلتر کردن مداوم ذرات آهن و آلاینده های دیگر به ایجاد یک محیط پاک تر برای تمام مسافرانی که در متروها و قطارهای زیرزمینی تردد می کنند، کمک خواهد کرد./مهر

انتهای پیام/

نظر شما چیست؟